Haber

Türk Gençlik Vakfı İsrail’in vahşetine tepki gösterdi

İsrail’in zulmüne tepkiler sürüyor. Türk Gençlik Vakfı, Delikliçınar Yeni Cami önünde sabah namazının ardından basın açıklaması yaparak tepkisini dile getirdi. Bildiriyi Tügva adına Belediye Başkanı Ali Durmuş okudu.

Açıklamaya Tügva Denizli Şube yöneticilerinin yanı sıra cami cemaati de destek verdi. Sabah namazının ardından açıklama okuyan Tugva Denizli Cumhurbaşkanı Ali Durmuş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Siyonist İsrail, Filistin’de 15 gün içinde binlerce insanı vahşice katletti ve katletmeye devam ediyor.

Terör devletinin El-Ehli Baptist Hastanesi’ne düzenlediği vahşi saldırıda 500’den fazla savunmasız çocuk, kadın, yaşlı ve genç hayatını kaybetti!

Siyonizmin temsilcisi İsrail’in 100 yılı aşkın süredir ele geçirdiği kutsal mabedimiz Kudüs’te zulüm devam ederken, Gazze’de de zulmün sınırları her geçen gün genişliyor. İnsan haklarını dikkate almadan; Çocuk, kadın, yaşlı, genç fark etmeksizin açıkça soykırıma tabi tutulan Filistin halkının çığlıklarına maalesef tüm dünya kulaklarını kapatıyor! “Medeniyet örneği” olarak anılan Batı, tüm bu katliamları kınamaktan öteye gidemiyor! Yakın zamana kadar üç semavi dinin mensuplarının barış ve huzurun hakim olduğu topraklarda artık kan ve gözyaşı birbirinden ayırt edilemiyor. Bugün tüm dünya Müslümanlarının birlik günü! Acımız, tepkimiz, gözyaşımız ve direnişimiz ortak olmalı.

Terör devleti İsrail günlerdir uluslararası hukuku hiçe sayarak tüm insanlığın gözü önünde Filistin halkına soykırım yapıyor! İsrail, kayıtlı tarihteki vahşet ve soykırımları dahi utandıracak saldırılarda bulunmaktan asla çekinmemektedir. Bebek katili İsrail, alçak ve yersiz saldırılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Barışın, huzurun, istikrarın sağlanması için var gücüyle çalışan biz Müslümanlara yönelik bu saldırıların hiçbir açıklaması ve haklılığı yoktur. Uluslararası toplumun görmek, duymak, bilmek istemediği vahşetlere yenilerini eklemekten çekinmeyen Siyonist İsrail, vicdansızlığını özellikle çocuklar üzerinden pekiştirmekten de çekinmiyor.

Gazze’de huzur içinde uyuması gereken çocuklar bomba sesleriyle uyanıyor. Bazıları uyanamıyor bile! Ayrıca uluslararası toplum artık sosyal medya platformlarında Gazze’deki soykırımla ilgili her türlü içeriği görmezden gelmenin ötesine geçerek sansürledi. Yaptıkları zulmü kendilerinden başka kimsenin görmesini istemezler. Bırakın saldırıyı, direniş belirtisi bile gösteremeyen çocukların bile hedef alındığı bu vahşi katliamlar dizisi, tüm dünyanın gözü önünde yaşanıyor.

Bomba ve silah sesleri; Çocukların ve kadınların çığlıklarının karıştığı topraklarda planlı bir soykırım gerçekleştirerek huzur içinde yaşayabileceğini sanan terör devleti İsrail, Allah’ın izniyle kirli planlarına ulaşamadan yok olup gidecektir!

Dili, dini, ırkı ne olursa olsun hangi insan bu soykırımı görmezden gelebilir?

Meşrulaştırılmaya çalışılan bu katliamlar zincirini kim savunabilir?

Ancak bu katliamlar bizi korkutamayacak. Bir kere öleceğiz, bin defa dirileceğiz!

Tüm dünyanın gözü önünde soykırımların yaşanmadığı, çocukların ölmediği, ümmetin bir araya geldiği bir sabaha hep birlikte uyanacağız!

“Türk Gençlik Vakfı 81 ildeki tüm teşkilatlarıyla Kudüs ve Gazze’deki kardeşlerinin yanındadır” dedi. – DENİZLİ

taraklihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu