Haber

Zeytinburnu’nda çıkan kavgada arkadaşı tarafından vurulan genç hastaneye kaldırıldı

ZEYTİNBURNU’da iddiaya göre MH, iki arkadaşıyla birlikte sokakta yürürken arkadaşı tarafından tabancayla vuruldu. Polis ekipleri 2 zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Çırpıcı Mahallesi’nde meydana geldi. Tezlere göre MH, iki arkadaşıyla görüştü. Bu arada daha önce yaşanan bir olay nedeniyle tartışma çıktı. Daha sonra kargaşaya dönüşen olayda MH, arkadaşının tabancasından çıkan 2 kurşunla bacağından yaralandı. MH topallayarak uzaklaşırken, zanlılar olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı MH topallayarak uzaklaştıktan sonra başka bir sokakta yardımın gelmesini bekledi. Acı içinde kıvranarak yerde yatan MH’ye önce çevredekiler müdahale etti. M.H. daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

BU ANLAR KAMERADA

MH’nin arkadaşıyla tartıştıktan sonra tabancayla vurularak sokaktan topallayarak çıkma anları güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Silah seslerini duyunca sokağa çıkan Mehmet Şerif, ‘Biz içeride çalışırken 1-2 el ateş ettiler ama daha önce de kargaşa sesi geliyordu. Çocukların maytap patlattığını düşündük. Sonra yaralı bir kişinin çığlığı geldi. Dışarı çıktığımızda adam uzattığı bacağını tutuyordu. İçeriden bir bez getirip sardık sonra ambulans çağırdık. 10 dakika sonra ambulans geldi, taşıyıp gönderdik” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu