Ekonomi

ICRYPEX, ICRYPEX TOKEN’i Yüzde 20 İndirimle Ön Satışa Sundu

Kripto para borsası ICRYPEX, yerel tokeni ICRYPEX TOKEN’i (ICPX) ön satışa sunduğunu duyurdu. ‘C-Chain’ akıllı sözleşme ile üretilen ve kullanıcılara avantajlar içeren ICRYPEX TOKEN’in sınırlı bir süre için ön satışta yüzde 20 indirimle satın alınabileceği belirtildi.

Avrupa’da iki ülkede VASP lisansına sahip olan Türkiye’nin kripto varlık platformu ICRYPEX, gerçek blockchain altyapısıyla oluşturulan ICRYPEX TOKEN’i yüzde 20 indirimle ön satışa sundu. Metamask ve Trust Wallet gibi merkezi olmayan blockchain teknolojileriyle entegre, C-Chain akıllı sözleşmesiyle üretilen ICRYPEX TOKEN, yatırımcılarına sunduğu uzun vadeli büyüme odaklı token dağıtım yapısıyla öne çıkıyor.

“KATMA DEĞERLİ BİR PROJE OLMAYI HEDEFLEDİK”

ICRYPEX TOKEN ihraç etmekteki asıl amaçlarının kullanıcılara katma değer sağlayan bir proje olmak olduğunun altını çizen ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer, “Türkiye’deki varlığımızı güçlendirdiğimiz bu dönemde biz de ICRYPEX olarak global entegrasyonlarımızı hızlandırdık. Küresel kripto para ekosisteminde de birbirine çok yakın.” ICRYPEX TOKEN’in kısa sürede entegre edilerek tüm bu hizmetlerde temel fonksiyonel ürün olmasını istedik. Lisansımız çok yakında başka bir Avrupa ülkesinde de onaylanacak. Şu anda dünyanın farklı coğrafyalarından müşteriler alıyoruz ve küresel ödeme hizmetleri aracılarıyla çalışıyoruz. 2024 yılı bu entegrasyonları hızlandıracağımız bir yıl olacak, “Bu nedenle ICRYPEX TOKEN için gerçek koşulların oluştuğunu ve doğru zamanın geldiğini düşünüyoruz” dedi.

ICRYPEX TOKEN HAKKINDA

Marka tarafından şu bilgiler paylaşıldı:

“ICRYPEX TOKEN, Avalanche C-Chain ağı üzerinde çalışan ve Metamask ve Trust Wallet gibi ortak cüzdan hizmetleriyle entegre edilebilen akıllı bir sözleşmedir. Ağ üzerinde stake edilen ICRYPEX TOKEN, ICRYPEX’in halihazırda sahip olduğu ve güçlü bir şekilde bahsettiği Likidite Kazancıdır. 2024 yol haritasında Likidite Tarımı, İkili Yatırım ve onlarca yapılandırılmış finansal varlık için temel ürün olarak konumlanan ICRYPEX TOKEN, diğer taraftan ICRYPEX’in mevcut NFT platformu ve piyasaya sürülecek benzersiz cüzdan hizmetinin de temel ürünüdür. 2024 yılında” olarak yer almaktadır.

ÖN SATIŞ REZERVİNDE KALAN TOKENLER ÖDÜL HAVUZUNA AKTARILACAKTIR

Markadan edinilen bilgiye göre; “Anlamlı bir şekilde oluşturulmuş token ekonometrisi sayesinde kontrol edilen ve yönetilen güçlü ve gerçekçi fonksiyonel kullanım alanları; staking ödül havuzu, ICRYPEX TOKEN’in dolaşımdaki mevcut sayıları, gelecekteki emisyon arzı gibi girdiler Türk kripto para sektöründe nadirdir. Ön satış gerçekleştirilecektir. yüzde 20 indirimle.” “Daha sonra ön satış rezervinde kalan tokenlar ödül havuzuna aktarılacak ve ardından dolaşımdaki token sayısı daha sınırlı olacak.”

kalkandereajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu