Haber

Batman’da züccaciye dükkanında güpegündüz hırsızlık

Hırsızlık, Batman’da Kıbrıs Şehitler Caddesi’nde meydana geldi.

Acetler kavşağında bulunan züccaciye dükkanında meydana gelen olayda, öğle saatlerinde işyeri çalışanları mağazada düzenlemeler yaparken 24 yaşındaki bir genç dükkana girdi.

Genç adam etrafa bakındıktan sonra doğruca kasaya giderek parayı aldı ve hızla olay yerinden ayrıldı.

Hırsızlığın güvenlik kameralarına dikkat edilmeden yapıldığını belirten iş yeri sahibi İdris Çelik, şu cümleleri kullandı;

“Daha önce de hırsızlık vakaları oldu”

İşyerimizde güpegündüz bir hırsızlık oldu. Hırsızın durumu pes etmesine neden oldu. Çalışanlarımız reyonları tamir ederken o rahat bir şekilde mağazamıza girip hırsızlık yapıyor. Güvenlik kameralarını görmezden gelerek hırsızlık yapar, hızlı koşar ve ortadan kaybolur. Daha önce işletmemizde bazı hırsızlık olayları oldu. Maalesef Polis gelip araştırma yaptıktan sonra rastgele bir sonuç alamıyoruz. Batman’da özellikle esnaf mağdur.

“Hırsızlar kaçıyor”

Hırsızlar bir an önce yakalanmalı. Her yerde hırsız var. Hırsız yakalanınca tekrar serbest kalıyor. Caydırıcı bir ceza olsa dahi hırsızlar bu şekilde davranmayacaktır. Bir kasadan 5.000 ile 6.000 arasında para çalındı. İşletme olarak başımız belada. İşimiz yok, sakin yaşıyoruz. Üstüne bir de bu hırsızlık olaylarının yaşanması bizleri üzdü. Yetkililerin bu olaylara bir an önce el atmasını istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu