Yaşam

Survivor Yarışmacılarından Duygusal Anlar: Ailelerine Veda Ediyorlar!

Survivor 2023 için geri sayım başladı. Farklı yarışmacıları bir araya getiren Survivor’da bu yıl fiziki gücün arka planda olacağını öğrendik. Yarışmacılar için heyecanlı bekleyiş başlarken, yolculuğa kısa bir süre kala aileleriyle vedalaştığı anlar sosyal medya ve dergilere yansıdı. Bakalım kim ve nasıl veda edecek…

Bildiğiniz üzere Survivor için heyecanlı geri sayım başladı. Acun Ilıcalı’nın daha önce de açıkladığı gibi bu yıl akıl oyunlarına dayalı bir yıl olacak.

Berdan Mardini, Ümit Erdim, Zeynep Alkan, Yusuf Güney, Buse Plan gibi birçok fenomen ve ünlü isim olacak.

Yarışmacılara veda vakti geldiğinde aileleri ile sosyal medya ve dergilerdeki paylaşımları da yakından takip edildi.

Bildiğiniz üzere ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın fenomen kızı Zeynep Alkan bu yıl Survivor kadrosunda yer alan isimler arasında yer alıyor. Hamdi Alkan, İstanbul Havalimanı’nda kızıyla vedalaştı. Veda sırasında çektikleri görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Alkan, ‘En zor vedalardan biri, hoşçakal kızım. Sağlık ve başarı yoldaşınız olsun.’ yazdı

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Ümit Erdim, Survivor yarışmacılarının arasında yer alıyor. Önceki gün Etiler’de bir alışveriş merkezinde eşi ve kızıyla birlikte görüntülenen Erdim, yola çıkmadan saatler önce alışveriş yapıyordu.

Eşi hamile olan Ümit Erdim, ‘Ailem konusunda çok duygusalım. Umarım kendimi tutar ve ağlamam. Onun dışında yemek sorunu yaşamayacak tek kişi benim. Eski halimi hatırla. Bildiğiniz gibi midemi aldırdım, istesem de fazla yemek yiyemiyorum.’ dedim.

Şarkıcı Berdan Mardini, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen isimlerden biri oldu. Biliyorsunuz tayt paylaşımı çok konuşuldu. İstanbul Havalimanı’nda fotoğrafı çekilen Mardini’ye bu konuyla ilgili soru soruldu.

‘Yorumlarla eğleniyorum, gülüyorum. Benimle dalga geçmeye çalışıyorlar ama aslında ben onlarla dalga geçiyorum. Ben bir erkeğim, kadın değil. Giyebileceğim şeyler var, giyemeyeceğim şeyler var. Yani kendimi biliyorum. Benim için sorun değil. Konuşmak istiyorsan konuşalım.’

Survivor tanıtım görselinde “Değişim dışında hiçbir şey kalıcı değildir” ifadesini kullanan Mardini, vücuduna bu sözleri kazıttı.

Yarışmanın sunucusu Murat Ceylan Dilek ise objektiflere takılan isimler arasında yer aldı. Arabasına binerken görüntülenen Murat Ceylan, ne kadar heyecanlı olduğunu belirterek, “Survivor başlıyor, çok heyecanlıyım. Bu yıl harika olacak. Kadromuz ve harika enerjimiz yüksek. Sizlerin de öyle olmasını umuyorum. ” sözlerini kullandı.

Bakalım bu yıl nasıl geçecek…

karaisali-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu