Haber

Meral Akşener: Kanıtlanamayan iddialar doğru değil

Özenç KILIÇ/ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Benim, oğlumun, gelinimin, yeğenlerimin, çocukluk arkadaşlarımızın hiçbirinin bu ülkenin hiçbir belediyesiyle ne bir bağlantısı, ne bağlantısı, ne işi ne de gücü var. AK Partili belediyeye de CHP’li belediyelere de bunu ispat edemeyen şerefsiz evladı “Bu şerefsizliktir. Eğer kanıtlanırsa bu politikadan tamamen vazgeçeceğim” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, YETERLİ Partisi Seçim Hazırlıkları İstişare Toplantısına katıldı. Şile’de düzenlenen toplantıya İYİ Parti Başkanlık Divanı Üyeleri, milletvekilleri, Genel Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri, İl Başkanları ve Belediye Başkanları katıldı. Akşener toplantıda bir konuşma yaptı.

“İSPATLANIRSA SİYASETİ TAMAMEN BIRAKACAĞIM”

“Buradan dün sorulan sorulara son bir cevap veriyorum.” İfadesini kullanan Akşener, “Oğlumun, gelinimin, yeğenlerimin, kocamın, çocukluk arkadaşlarımızın, fabrika sahibi arkadaşlarımızın, inşaat şirketi sahibi arkadaşlarımızın bu ülkenin hiçbir belediyesiyle hiçbir bağlantısı yoktur. Ne AK Partili belediyeyle, ne CHP’li belediyelerle, ne ilçe belediyeleriyle, ne il belediyeleriyle, ne büyükşehir belediyeleriyle.” “Hiçbir bağlantısı, bağlantısı, işi, gücü yok. Bunu kanıtlayamayan şerefsiz oğlu namussuzdur. Kanıtlanırsa siyaseti tamamen bırakırım” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANLARINA SORMALARINI İSTİYORUM”

Akşener, “Şimdi buradan belediye başkanlarına sesleniyorum, ben bu işlerin içinde olmadığım için, kimseyi arayıp kardeşim demediğim için, partimizde yapan varsa gidin bu işi yapın” dedi. Bu anlamda bir çalışma var, bunlar belediye başkanlarının bilgisi dahilinde mi? Değil mi? Birçok televizyon kanalında yer alıyor.” “Gülümseyerek sorulan sorular onları çok mutlu etti, kendimle ilgili cevapları verdiğim için artık ilgili belediye başkanlarına sormalarını rica ediyorum.” Sözlerini kullandı. Akşener’in konuşmasının ardından ertelenen toplantı basına kapalı olarak devam etti.

haber-terme.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu