Teknoloji

Horizon Forbidden West: Burning Shores PS5’e Geliyor!

Sony Interactive Entertainment ve Guerrilla Games, Mrs. Aloy’un yeni bir maceraya yelken açacağını duyurdu. Horizon Yasak Batı: Yanan Kıyılar içeriklerini açıkladı. Detaylar burada.

19 Nisan 20232019’da piyasaya sürülmesi beklenen yeni genişleme paketi PlayStation 5’e özel geliştirilmekte. Bildiğiniz gibi Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, ana oyun eski nesle çıkmış olsa da PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Burning Shores, önceki nesil konsol sahiplerini üzecek başka bir genişleme paketi olacak.

Horizon Forbidden West: Burning Shores Sizi Yeni Bölgeye Götürecek

Şimdilik çok fazla detay yok. Ana oyunun bittiği noktadan devam edip Tenakth klanının topraklarının güneyindeki volkanik bir takımadaya gideceğiz, burada yeni karakterlerle tanışıp yeni maceralara atılacağız. Duyuru fragmanında Zero Dawn ve Forbidden West ana haritalarında da görülen işlevini kaybetmiş devasa makineyi hareket halinde görmek de mümkün. Ayrıca, Hollywood metninden de görebileceğiniz gibi, bu yeni alan esasen Los Angeles şehridir.

Peki bu içerik neden sadece PlayStation 5 için mevcut? Stüdyo, bahisle ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Burning Shores için yaratıcı vizyonumuz, Aloy’u Los Angeles harabelerine götürecek bir tez genişletmesi olma yönünde. Yabani bitki örtüsüyle kaplı, su ve Sunwing üzerinde tamamen keşfedilmiş, parçalanmış bir şehir. Aloy’un tüm yeteneklerini ve el becerisini kullanarak üstesinden gelmesi gereken devasa bir makine tehdidi, gölgesinde büyük bir meydan okuma pusuda bekliyor. Bu büyük vizyonu teknik ve yaratıcı bir biçimde elde etmek için utanç verici bir karar alarak tüm çabalarımızı PlayStation 5 konsolunda inanılmaz bir deneyim yaratmaya odakladık.”

Diğer merak edilen detayların ne zaman açıklanacağına dair bir şey söylenmedi ancak önümüzde uzun bir zaman olmadığı için çok beklememiz gerekmeyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu