Yaşam

Henry Cavill’in Başrolünde Antalya’da Çekildiği Casus Filmi The Minister of Centilmenlik Savaşı’nın İlk Fragmanı Paylaşıldı

Aksiyon ve komedi türlerini harmanlamasıyla tanıdığımız ünlü yönetmen Guy Ritchie, bu yıl özgün bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Centilmen Olmayan Savaş Bakanlığı Adlı bu film, Rithcie ile popüler oyuncu Henry Cavill’i yeniden bir araya getirecek. İkili en son 2015 yılında vizyona giren The Man From UNCLE filminde birlikte çalışmıştı.

Bugün Antalya’da çekilen filmin ilk fragmanı paylaşıldı. Fragmanda seyircilerin aksiyon dolu olacağı ve bol bol güleceği bir sinemanın geleceği gösteriliyor.

Centilmen Olmayan Savaşlar Bakanlığı fragmanı

Centilmen Olmayan Savaş Bakanlığı’nın Planı

Gentlemanly Warfare Bakanlığı aksiyon, komedi, savaş ve casusluk gibi türlerde olacak. İkinci Dünya Savaşı’nda Geçecek. Gerçek bir hikayeden ilham alan yapım, izleyicileri Winston Churchill ve James Bond’un yaratıcısı Ian Fleming (yazar olmadan önce subay olan) tarafından kurulan kapalı bir 2. Dünya Savaşı kurgusuna götürecek. Burada Henry Cavill karakterinin liderliğindeki gizli ekibin yaşadıklarını ve Nazilere yönelik avlarını izleyeceğiz.

Centilmenlere Karşı Savaş Bakanlığı oyuncu kadrosu

Centilmen Olmayan Savaş Bakanlığı’nda Henry Cavillyanında Alan Ritchson, Henry Golding, Elza Gonzalez, Alex Pettyfer, Cary Elwes, Hero Fiennes Tiffin, Babs Olusanmokun, Til Scweiger, Henrique Zagagibi isimler var.

Beyefendi Olmayan Savaş Bakanlığı’nın yayın tarihi

Centilmen Olmayan Savaş Bakanlığı, 19 Nisan 2024’teYayınlanacak.

egilajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu