Haber

40 timsahın bulunduğu alana düştü, öldü

Kamboçya polisi, ülkenin kuzeyinde bir timsah yetiştiricisinin, içinde bir timsah yetiştiricisinin beslediği yaklaşık 40 timsahın bulunduğu kapalı alana düştüğünü ve hayvanlar tarafından modüllere bölünen adamın hayatını kaybettiğini duyurdu.

BBC’nin haberine göre, yerel polis konuyla ilgili açıklama yaparak, 72 yaşındaki Luan Nam’ın yumurtlayan timsahlardan birini kafesinden çıkarmaya çalıştığını ve timsahın adamın elindeki sopayı yakalayıp çektiğini söyledi. içerideki adam Polis şefi Mey Savry, “Diğer timsahlar ölene kadar adama saldırmaya devam etti” dedi.

KROKORD YETİŞTİRİCİLERİ DERNEĞİ BAŞKANI OLDU

Polis şefi Savry, 26 Mayıs Cuma günü Siem Reap kenti yakınlarında meydana gelen olaydan sonra timsah yetiştiricisi Nam’ın vücudunun ısırık izleriyle dolu olduğunu ve bir kolunun kayıp olduğunu belirtti. Hayatını kaybeden timsah yetiştiricisinin yerel timsah yetiştiricileri derneği başkanı olduğu da paylaşıldı.

Dört yıl önce, 2019’da, bölgedeki benzer bir timsah çiftliğinde 2 yaşındaki bir kız çocuğu timsahlar tarafından öldürüldü. Güneydoğu Asya ülkesi Kamboçya’da timsah yetiştiricilerinin timsahları yumurtası, derisi ve eti için yetiştirdiği belirtiliyor. (DIŞ HABERLER)

haberbaglar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu